d(ecennie)buggen

Varför är Samuel Hertzberg en grej?

Tim ‘Har mer pengar än dig, tönt’ Cook

Det finns många sätt att beskriva Samuel Hertzberg. Hans ansikte är ett av dom, och det är fan fult.

Samuel har ju länge klagat på varje liten motgång han möter samtidigt som han låtsas som att han kan lyfta kortburkar och koda kod på två röda. Men i själva verket kan ha inte ens lyfta sig själv från sängen eller koda Hello world i Java. Hahahah, sämst. När min iPhone låser upp sig med face-ID får jag komplimanger av Siri och 100$, rakt in på kontot. Detta gör processen från låst till hemskärm till en process som gör mig rikare än du någonsin kommer vara. Jag tjänar en mille snabbare än vad du hinner säga “jag fattar inte teknik”.

Och med den millen kan jag göra vad fan jag vill. Jag kan ta bort volym up-knappen på iPhone 12. Jag är också helt ok med att härma Samsung och göra en vikbar mobil. Det är till och med ganska fett. Men i och med att göra en mobil med vikbar skärm så försvinner en viss sak. Risken att du spräcker din skärm hela jävla tiden. Vem fan tappar sin mobil från en balkong på en hemmafest (eller liknande)?

Jag har gärna kvar face-ID eftersom jag tjänar så jävla mycket pengar på det. Hur kan jag tjäna mer pengar? Jag kan ta tillbaka force touch där knappen brukade vara. Eller sätta en till knapp på sidan av mobilen. Shit vad bra jag är på att innovera.

Det låter lite gaggigt med namnet “Samuel Hertzberg”. Men du kan testa andra namn. Tim till exempel är ett jävla snyggt namn.